Контакты

This site is protected by reCAPTCHA and the Google privacy policy and Terms of Service apply.

Villa Casafina
Телефон

 +40757753872  +6597701176

 Va multumim,
Casafina Mangalia
www.casafina.org

contact :(+40)757753872

Anunț Important -

Persoanele fizice / proprietarii, NU pot elibera facturi sau bonuri fiscale

Veniturile obtinute de către proprietar din închirierea camerelor situate in locuințe proprietate personală sunt considerate venituri din cedarea folosintei bunurilor si se impoziteaza la norma anuala de venit. Aceasta activitate este reglementată prin Legea  nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

Termeni si conditii

1. Rezervarea este confirmată numai cu plata in perioada specificata. Depozitul nu este returnabil in caz de anulare sau neprezentare.

2. Pentru confortul tuturor turistilor, fumatul si gatitul care degaja mirosuri (prajeli de orice fel, etc) nu este permis in nici un apartament

3. Dotarea standard pentru fiecare apartament este de 2 prosoape mari 2 mici/ zi indiferent de numărul de persoane. Servicii adiționale (prosoape / lenjerii adiționale, capsule cafea, access spălătorie, etc) sunt oferite contra cost.

4. Orice persoana aditionala la cazare ( adulți sau copii de orice varsta) plătesc 50 lei/ noapte chiar daca folosesc paturile existente 

разговорных языков
ro en
Загрузка...
Упс!
У вас версия браузера, которая не полностью поддерживается. Пожалуйста, обновите его, чтобы пользоваться всеми возможностями.
Лучше всего наш сайт работает в Google Chrome.
Как обновить браузер